15/1/14

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων




Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων



1.      Εκτέλεση εργασιών για την κατασκευή υπερυψωμένης συμβολής στον κύριο δρόμο Πόλις – Πύργου



Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 16-30 Ιανουαρίου συμπεριλαμβανομένων και των Σαββατοκύριακων, θα εκτελούνται εργασίες για την κατασκευή υπερυψωμένης συμβολής στον κύριο δρόμο Πόλις – Πύργου, εντός της κοινότητας Παχυάμμου, πλησίον της εκκλησίας Αγίου Ραφαήλ. 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μια λωρίδα κυκλοφορίας θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται εκ περιτροπής στην εκάστοτε ανοικτή λωρίδα του δρόμου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.


2.      Εκτέλεση εργασιών καθαρισμού των ερεισμάτων σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 20 Ιανουαρίου– 28 Φεβρουαρίου, μεταξύ των ωρών 08:30 – 14:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από τον ανισόπεδο κόμβο Αγίας Βαρβάρας μέχρι τη γέφυρα Σκαρίνου, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των ερεισμάτων και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις τις Αστυνομίας.

_________________


15 Ιανουαρίου, 2014