9/12/13

Το CYPRUS INSTITUTE OF MARKETING ανακοινώνει την σύσταση Συνδέσμου Αποφοίτων




Το Cyprus Institute of Marketing είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επανασύσταση του Συνδέσμου Αποφοίτων (CIM Alumni Association).



Το CIM συμπλήρωσε το 2013 αισίως 35 χρόνια πρωτοπορίας στην Ανώτατη εκπαίδευση στην Κύπρο και με πέραν των 10,000 αποφοίτων σε Κύπρο και εξωτερικό, αποτελεί ένα από τα κορυφαία Business Schools της Μέσης Ανατολής.

Κατά την Ιδρυτική Συνέλευση του Συνδέσμου Αποφοίτων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013, ο Σύνδεσμος Αποφοίτων προχώρησε στον καταρτισμό προσωρινού Συμβουλίου, με τα ακόλουθα μέλη:

  1. Κρις Γιανναράς - Partner1 & Associates Ltd
  2. Ανδρέας Ξενοφώντος – OFX Capital
  3. Σταύρος Δημοσθένους – UNISTAT
  4. Μάριος Χινάς – Άλφα Τράπεζα

Σκοπός του Συνδέσμου Αποφοίτων είναι να δημιουργηθεί μια δυναμική κοινότητα όπου θα αντιπροσωπεύει τους Απόφοιτους στο Διοικητικό Συμβούλιο του CIM. Όλα τα μέλη του Συνδέσμου θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στην Βιβλιοθήκη του CIM, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που διαθέτει σωρεία ηλεκτρονικών βιβλίων και δημοσιεύσεων αλλά και στην δικτύωση μεταξύ των κορυφαίων στελεχών των Κυπριακών επιχειρήσεων που είναι απόφοιτοι του CIM. Τέλος τα μέλη θα ενημερώνονται για κενές θέσεις εργασίας μέσω του δικτύου επαγγελματικής στήριξης του CIM.

Παρακαλούνται όλοι οι Απόφοιτοι να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση membership@cima.ac.cy ή στο τηλέφωνο 22778475 για εγγραφή.