14/6/13

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων 14/06/2013

. Εκτέλεση εργασιών στη Λεωφόρο Ελευθερίας στην Αραδίππου

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουνίου, μεταξύ των ωρών 7 π.μ. – 4 μ.μ. , σε τμήμα της Λεωφόρου Ελευθερίας στην Αραδίππου θα εκτελούνται εργασίες αφαίρεσης καλωδίων της Cyta από υφιστάμενα φρεάτια.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, μήκους 200μ., της Λεωφόρου Ελευθερίας με κατεύθυνση προς κέντρο πόλης από τον κυκλικό κόμβο της Βιομηχανικής περιοχής Αραδίππου μέχρι τον κυκλικό κόμβο του Γ.Σ.Ζ και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

2. Εκτέλεση εργασιών στη Γαλάτα
Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 17 Ιουνίου – 2 Αυγούστου από τη Δευτέρα και ώρα 7 π.μ. μέχρι την Παρασκευή και ώρα 6 μ.μ. εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, σε τμήμα μήκους 650μ. περίπου της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Γαλάτα, από την πλατεία μέχρι το πρατήριο βενζίνης της εταιρείας LUKOIL, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης αποχετευτικού συστήματος από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το πιο πάνω τμήμα της Λεωφόρου θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση από και προς τη Γαλάτα θα διοχετεύεται στον υπεραστικό δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους μέσω της οδού Φιλίππου Λοΐζου στη Γαλάτα και της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στην Κακοπετριά. Επίσης θα παρέχεται πρόσβαση στους κατοίκους των επηρεαζόμενων υποστατικών.

3. Εργασίες στη Λεωφόρο Αρτέμιδος στη Λάρνακα

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 17-29 Ιουνίου συμπεριλαμβανομένου Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, σε τμήμα της Λεωφόρου Αρτέμιδος στη Λάρνακα θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης αποχετευτικού συστήματος από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας.

Κατά την πιο πάνω περίοδο το τμήμα της Λεωφόρου Αρτέμιδος με κατεύθυνση από κέντρο πόλης προς Αεροδρόμιο, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Φανερωμένης μέχρι τη συμβολή της με την οδό Οκκουλάρ, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.