10/12/12

Η Εθνική Φρουρά διοργανώνει «Εβδομάδα κατά των Ναρκωτικών» 10/12/2012


Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) διοργανώνει για 10η συνεχή χρονιά την «Εβδομάδα κατά των Ναρκωτικών», από τις 10 μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2012, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενημέρωσης των εθνοφρουρών για τη μάστιγα των ναρκωτικών με σκοπό την ευαισθητοποίησή τους στην πρόληψη και αντιμετώπιση του προβλήματος.


Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκστρατείας θα πραγματοποιηθούν οι πιο κάτω εκδηλώσεις:

- Ενημερωτικές – διαφωτιστικές ομιλίες σε όλα τα στρατόπεδα της Εθνικής Φρουράς.
- Διαγωνισμός δοκιμίου, ποιήματος, αφίσας και ανάδειξης ταλέντων μεταξύ των εθνοφρουρών.
- Ποδοσφαιρικός αγώνας «Futsal» μεταξύ των ομάδων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΕΦ και 106 ΣΝΕ στις 12 Δεκεμβρίου, από τις 4.00 μ.μ. μέχρι 6.00 μ.μ., στα γήπεδα «ΦΑΡΜΑ».

Επιπρόσθετα, στις 14 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Σύγχρονες Προκλήσεις σε ό,τι αφορά στις Εξαρτήσεις στους Νέους», στις 8.30 π.μ., στο Αμφιθέατρο της ΑΤΗΚ στη Δασούπολη. Η Ημερίδα συνδιοργανώνεται με την Ψυχιατρική Εταιρεία Κύπρου και τελεί υπό την αιγίδα της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας κας Έλσης Χριστόφια. Θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και την Κύπρο. Στον ίδιο χώρο θα ακολουθήσει στις 7.30 μ.μ. «Εκδήλωση Κλεισίματος της Εβδομάδας» με ομιλίες, μουσικό πρόγραμμα και βράβευση των εθνοφρουρών.

Η είσοδος κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα είναι ελεύθερη για το κοινό.