27/9/12

Κοινή συνεδρία Κοινοβουλευτικών Επιτροπών με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 27/09/2012


Στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αντιπροσωπία της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης (REGI) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα πραγματοποιήσει αύριο επίσκεψη εργασίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Την αντιπροσωπία αποτελούν οι
Eυρωβουλευτές κ. Γιώργος Σταυρακάκης (Αντιπρόεδρος της Επιτροπής – Επικεφαλής, Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατικών), κ. Lambert Van Nistelrooij (Ομάδα Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος), κα Constanze Angela Krehl (Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατικών), κ. Miroslav Mikolášik (Ομάδα Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος), κ. Petru Constantin Luhan (Ομάδα Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος), κα Riika Manner (Συμμαχία Φιλελευθέρων και Δημοκρατών) και κ. Νίκος Χρυσόγελος (Ομάδα των Πρασίνων/Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία).

Η αντιπροσωπία θα έχει κοινή συνάντηση με τις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές
Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Οικονομικών και Προϋπολογισμού και Εσωτερικών. Στη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν, μεταξύ άλλων, θέματα που άπτονται των προτεραιοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας καθώς και η διαπραγμάτευση των νομοθετικών προτάσεων που θα πλαισιώνουν την Πολιτική Συνοχής της ΕΕ για την περίοδο 2014 – 2020.