21/6/12

Συναντήσεις της Υπουργού Εσωτερικών με αντιπροσωπείες Πολιτικών Ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου 21/06/2012


Η ενημέρωση μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις προτεραιότητες του Υπουργείου Εσωτερικών κατά την επικείμενη Κυπριακή Προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ήταν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε σήμερα η Υπουργός Εσωτερικών κα Ελένη Μαύρου με αντιπροσωπεία της Πολιτικής Ομάδας των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών (ALDE) στο Ευρωκοινοβούλιο.


Η συνάντηση ήταν στο πλαίσιο σειράς συναντήσεων που πραγματοποιεί η κα Μαύρου με αντιπροσωπείες Πολιτικών Oμάδων του Ευρωκοινοβουλίου με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ευρωβουλευτών για τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών για την Κυπριακή Προεδρία. Είχαν προηγηθεί συναντήσεις με τις αντιπροσωπείες της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών των Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (S&D) καθώς της Ομάδας Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (AECR).
Κατά τις συναντήσεις δόθηκε στην κα Μαύρου η ευκαιρία να ενημερώσει τα μέλη του Ευρωκοινοβουλίου για τις προτεραιότητες του Υπουργείου Εσωτερικών αλλά και να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις για τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα των εσωτερικών υποθέσεων.