30/3/12

Ο Υπουργός Υγείας δρ Σταύρος Μαλάς παρέλαβε εξοπλισμό για τις ανάγκες της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας

30/03/2012





Εξοπλισμό αξίας €25.000 για τις ανάγκες της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας παρέδωσε σήμερα στον Υπουργό Υγείας δρα Σταύρο Μαλά, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Shacolas Group κ. Νίκος Σιακόλας. Πρόκειται για ειδικό μηχάνημα, το οποίο ενισχύει και αναβαθμίζει το πρόγραμμα εντοπισμού νεογνικής βαρηκοΐας.

Σε δηλώσεις του ο δρ Μαλάς ευχαρίστησε τον κ. Σιακόλα για τη σπουδαία αυτή προσφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, σημειώνοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Όμιλος Εταιρειών Σιακόλα συμβάλλει στις προσπάθειες του Υπουργείου για αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας. Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι η προσφορά του Ομίλου θα συνεχιστεί.

Αναφερόμενος στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, τόνισε ότι πρόκειται για μια άρτια στελεχωμένη κλινική, τόσο σε προσωπικό όσο και σε εξοπλισμό, η οποία είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πολίτες.

Από πλευράς του ο κ. Σιακόλας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Όμιλος Εταιρειών Σιακόλα συνεχίζει να συμβάλλει, παρά την οικονομική κρίση, στις προσπάθειες για αναβάθμιση της δημόσιας υγείας στον τόπο μας.

Σημείωσε, τέλος, ότι ο Όμιλος Εταιρειών Σιακόλα προσέφερε πρόσφατα το ποσό των €25.000 για κάλυψη μέρους της δαπάνης αγοράς ειδικού εξοπλισμού για τη μονάδα προληπτικής εξέτασης σε θέματα τύφλωσης πρόωρων νεογνών.