4/5/17

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων




1. Διεξαγωγή εργασιών κλαδέματος σε τμήμα της οδού Μακεδονιτίσσης στον Στρόβολο στις 7/5/2017
Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 7/5/2017, μεταξύ των ωρών 6-10 π.μ., σε τμήμα της οδού Μακεδονιτίσσης στον Στρόβολο, θα διεξάγονται εργασίες κλαδέματος παρακείμενου ευκαλύπτου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα της οδού Μακεδονιτίσσης, σε μήκος περίπου 200μ. περίπου από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αρχαγγέλου θα είναι κλειστό και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται διαμέσου της οδού Πυράσου για οχήματα κατευθυνόμενα από Παρισινό προς οδό Μακεδονιτίσσης και διαμέσου της οδού Αγίου Αλεξίου για οχήματα από Ανθούπολη – Αρχάγγελο προς οδό Μακεδονιτίσσης.

2. Κλειστά για την κυκλοφορία τμήματα της Λεωφόρου Αρτέμιδος και της οδού Τάσου Μηστόπουλου στην Λάρνακα στις 7/5/2017
Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 7/5/2017, μεταξύ των ωρών 7.30-11.30 π.μ., στη Λεωφόρο Αρτέμιδος και στην οδό Τάσου Μητσόπουλου στην Λάρνακα θα διεξαχθεί αγώνας τριάθλου.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης, το τμήμα της Λεωφόρου Αρτέμιδος από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Τάσου Μητσόπουλου μέχρι τον κυκλικό κόμβο προς Νέο Αερολιμένα Λάρνακας (η κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο Λάρνακας) και το τμήμα της οδού Τάσου Μητσόπουλου από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αρτέμιδος (και από τις δύο κατευθύνσεις) μέχρι τον κυκλικό κόμβο προς Μακένζυ θα είναι κλειστά για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

3. Εκτέλεση εργασιών στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (από Αλάμπρα προς Λευκωσία) την περίοδο 15-26/5/2017
Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την περίοδο 15/5/2017 - 26/5/2017, μεταξύ των ωρών 9 π.μ.-6 μ.μ., εκτός Σαββατοκύριακων, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από την Αλάμπρα προς Λευκωσία, θα εκτελούνται εργασίες για σκοπούς αντικατάστασης τμημάτων του αντιθαμβωτικού συστήματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήματα μήκους 500μ. της ταχείας λωρίδας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς Λευκωσία (από την Αλάμπρα μέχρι την Λευκωσία), θα είναι κλειστά διαδοχικά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στις δύο άλλες λωρίδες κυκλοφορίας .

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.