18/5/16

O KOT καλωσόρισε στην Κύπρο τουςσυμμετέχοντες στο 18ο τουρνουά γκολφ “ Cyprus Golf Classic 2016”

O KOT καλωσόρισε στην Κύπρο τουςσυμμετέχοντες στο
18ο τουρνουά γκολφ “ Cyprus Golf Classic 2016”


Ο ΚυπριακόςΟργανισμός Τουρισμού καλωσόρισε στην Κύπρο 70 γκόλφερ, οι οποίοι έλαβαν πρόσφατα μέρος στο 18ο τουρνουά γκολφ “ Cyprus Golf Classic 2016”, που διοργάνωσε οοργανωτής ταξιδίων Exclusive Golf Tours του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το τουρνουά διεξήχθη στα γήπεδα γκολφ Minthis Hills , Secret Valley και Aphrodite Hills . Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους οι γκόλφερ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το γκολφ, κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο της Κύπρου και εξέφρασαν την επιθυμία τους να επισκεφθούν ξανά το νησί.

Τηδιοργάνωση του “ Cyprus Golf Classic 2016” τίμησε με την παρουσίατου ο διακεκριμένος αθλητής – Χρυσός Ολυμπιονίκης - και προσωπικότητα της τηλεόρασης, Kriss Akabusi MBE , ο οποίοςσυμμετείχε στο τουρνουά και εξέφρασε εξαιρετικά σχόλια για το γκολφ στην Κύπρο.  Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η Κύπρος αποτελεί ελκυστικό προορισμό για διακοπές γκολφ, με ιδανικό κλίμα, προσφέροντας ξεχωριστή εμπειρία γκολφ σε διαφορετικά γήπεδα, εύγευστο φαγητό, καλό κρασί και αυθεντική φιλοξενία».   

Στην τελετήβράβευσης και στο επίσημο δείπνο, το οποίο έγινε στο ξενοδοχείο A lmyra στην Πάφ o , παρευρέθηκαν οιχορηγοί του τουρνουά, οι οποίοι προέβηκαν σε απονομές των επάθλων:  εκ μέρους του ΚΟΤ, η κα Μάρω Καζέπη – Υπεύθυνη Τουρισμού Γκολφ, εκπρόσωποι των γηπέδων γκολφ Minthis Hills , Secret Valley και Aphrodite Hills και ο Διευθυντής του ξενοδοχείου A lmyra .  ΟΔιευθυντής του Exclusive Golf, ο οποίος διοργανώνει ταξίδια γκόλφερ στην Κύπρο εδώ και 18 χρόνια, δήλωσε: «Η Κύπρος, για ακόμη μια φορά, απεδείχθη ιδανικός προορισμός για το τουρνουά, το οποίο οι γκόλφερ έκριναν ιδιαίτερα επιτυχές.  Οι υπηρεσίες των γηπέδων γκολφ και του ξενοδοχείου ήταν εξαίρετες».
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τουρισμό γκολφ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22 691216 ή στο email: Maro. Kazepi@visitcyprus.com
------------------------  
18/5/2016