11/4/16

Γραπτή δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη

Γραπτή δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη

- Είναι πιθανόν κάποιοι που είχαν σχέση με το Γριβικό, ακροδεξιό Δράσις-Κες να μετακινήθηκαν από τις θέσεις που είχαν ως νέοι και στην πορεία να ασπάστηκαν τις θέσεις της Αριστεράς. Με τον κ. Λιλλήκα συνέβηκε το αντίθετο. Ενώ ξεκίνησε ως Αριστερός, στην πορεία μετακινήθηκε όσο χρειαζόταν για να συναντήσει τις βασικές θέσεις του Δράσις-Κες και των Νέων Οριζόντων.
- Κανένας δεν είχε και δεν θα έχει το ΑΚΕΛ στο χέρι, αφού το κόμμα ανέκαθεν βρισκόταν απέναντι από το οικονομικό κατεστημένο. Η διαφθορά και η διαπλοκή δεν γίνονται αποδεκτές στο ΑΚΕΛ, και όσοι δεν το αντέχουν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο παίρνουν το δρόμο της εξόδου.
- Εκείνοι που με τον ποντιοπιλατισμό τους, μη βλέποντας οποιαδήποτε διαφορά ανάμεσα στους Μαλά και Αναστασιάδη, εξέλεξαν τον Συναγερμό στην εξουσία, έχουν πραγματικά απύθμενο θράσος να κατηγορούν άλλους για τα δικά τους πεπραγμένα.
- Το ΑΚΕΛ δεν αισθάνεται καμιά απειλή από την Συμμαχία Πολιτών και δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με τις φαιδρότητες περί απειλητικών τηλεφωνημάτων.
11/04/2016