11/2/16

Εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού

Εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος
σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού


To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016, από η ώρα 6:00 π.μ. μέχρι τις 6:00 μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες Περιοδικής Συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (γέφυρα του Κυκλικού Κόμβου Καλαμών) και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το τμήμα αυτό του δρόμου θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις, εναλλάξ, και η κυκλοφορία από Λευκωσία προς Λεμεσό και αντίστροφα θα διοχετεύεται διά μέσου του Κυκλικού Κόμβου Καλαμών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www .traffic 4 cyprus. org. cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.