14/1/16

Επίσκεψη ΑΚΕΛ στους εγκλωβισμένους και στα σχολεία της Καρπασίας

Επίσκεψη ΑΚΕΛ στους εγκλωβισμένους και στα σχολεία της Καρπασίας



Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ με επικεφαλής το μέλος του Πολιτικού Γραφείου και βουλευτή Γιώργο Λουκαΐδη, επισκέφθηκε χθες Τετάρτη 13/1/16 τους εγκλωβισμένους στην Αγία Τριάδα, στο Ριζοκάρπασο, το Δημοτικό Σχολείο καθώς και το Γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου.

Η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ έτυχε θερμής υποδοχής από τους εγκλωβισμένους και προέβη σε κοπή βασιλόπιτας τόσο στην Αγία Τριάδα, όσο και στο Ριζοκάρπασο. Ο Γιώργος Λουκαΐδης τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και τους διαβεβαίωσε ότι το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει να παλεύει για τη λύση του Κυπριακού και την επανένωση του τόπου και του λαού μας. Συζήτησε επίσης μαζί τους τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως σε ότι αφορά την ανάγκη να υλοποιηθεί πρόγραμμα συντήρησης κατοικιών που επιδιορθώθηκαν παλαιότερα.

Η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ επισκέφθηκε επίσης το Δημοτικό και το Γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου όπου είχε την ευκαιρία να εκφράσει στους μαθητές και στη Διεύθυνση των σχολείων την ετοιμότητα του κόμματος να συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια για διασφάλιση παροχής ποιοτικής εκπαίδευσης στα παιδιά των εγκλωβισμένων αλλά και για την παραχώρηση όλων των αναγκαίων εφοδίων στα παιδιά προκειμένου να έχουν ίσες ευκαιρίες στην παιδεία. Η αντιπροσωπεία μοίρασε σε όλους τους μαθητές των δύο σχολείων συμβολικά δώρα και ευχήθηκε ο νέος χρόνος να φέρει στην Κύπρο και στο λαό της τη δικαίωση και την πολυπόθητη λύση.

Το Γιώργο Λουκαΐδη, συνόδευσαν στην επίσκεψη του, ο κεντρικός οργανωτικός του ΑΚΕΛ Χρίστος Αλέκου, οι βουλευτές Αμμοχώστου Σκεύη Κουκουμά και Χριστάκης Τζιοβάνης, ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου Χρύσανθος Ζαννέττος και άλλα στελέχη του ΑΚΕΛ της Επαρχίας Αμμοχώστου.

 

14/1/2016