11/5/15

Δραστηριότητες του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή

Δραστηριότητες του Υπουργού Παιδείας
και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή

Τετάρτη, 13/5/2015
8 π.μ. Θα επισκεφθεί το Γυμνάσιο Έγκωμης στη Λευκωσία όπου θα παρακολουθήσει τη διαδικασία ενημέρωσης εκπαιδευτικών και μαθητών για το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα και θα μιλήσει και ο ίδιος για την αλλαγή αυτή που στόχο έχει τον εκσυγχρονισμό του εκπαιδευτικού μας συστήματος.
7 μ.μ. Θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Κυπριακό Όμιλο Εκπαιδευτικής Διοίκησης με θέμα: «Τι έχει, τι δεν έχει και τι θα αλλάξει στο εκπαιδευτικό σύστημα της Κύπρου», στο αμφιθέατρο της ΑΤΗΚ, στα Κεντρικά Γραφεία στη Δασούπολη.
Πέμπτη, 14/5/2015
9 π.μ. Θα επισκεφθεί το Γυμνάσιο Κοκκινοτριμιθιάς όπου θα παρακολουθήσει τη διαδικασία ενημέρωσης εκπαιδευτικών και μαθητών για το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα και θα μιλήσει και ο ίδιος για την αλλαγή αυτή που στόχο έχει τον εκσυγχρονισμό του εκπαιδευτικού μας συστήματος.
11 π.μ. Θα τελέσει τα εγκαίνια του Δημόσιου Νηπιαγωγείου Δασούπολης.
5.30 μ.μ. Θα συναντηθεί με την συνομοσπονδία ομοσπονδιών μέσης εκπαίδευσης και τους προέδρους των συνδέσμων γονέων μέσης εκπαίδευσης όλων των επαρχιών τους οποίους και θα ενημερώσει για το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα και την αλλαγή αυτή που στόχο έχει τον εκσυγχρονισμό του εκπαιδευτικού μας συστήματος, στο Λύκειο Δασούπολης.
7 μ.μ. Θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση του Δημοτικού Σχολείου Πυργών στον χώρο του σχολείου.
Παρασκευή, 15/5/2015
8 π.μ. Θα επισκεφθεί το Γυμνάσιο Αγίου Νεοφύτου στη Λεμεσό όπου θα παρακολουθήσει τη διαδικασία ενημέρωσης εκπαιδευτικών και μαθητών για το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα και θα μιλήσει και ο ίδιος για την αλλαγή αυτή που στόχο έχει τον εκσυγχρονισμό του εκπαιδευτικού μας συστήματος.
6.30 μ.μ. Θα απευθύνει χαιρετισμό στην πρώτη τελετή αποφοίτησης της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, στο χώρο του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου στη Λευκωσία.
Σάββατο, 16/5/2015
9 π.μ. Θα απευθύνει χαιρετισμό εκπαιδευτικό συνέδριο στην Τράπεζα Κύπρου στη Αγία Παρασκευή.
____________
11/5/2015