13/5/15

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δ. Αβραμόπουλος ενημερώνει αύριο την Ολομέλεια της Βουλής για το θέμα της μετανάστευσης

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δ. Αβραμόπουλος ενημερώνει αύριο
 την Ολομέλεια της Βουλής για το θέμα της μετανάστευσης


Ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τη Μετανάστευση, τα Εσωτερικά Θέματα και την Ιθαγένεια κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος φθάνει αργά απόψε στην Κύπρο, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου, ώστε να ενημερώσει την Ολομέλεια του Σώματος αύριο Πέμπτη, 14 Μαΐου, για το ζήτημα της μετανάστευσης, στα πλαίσια σχετικής συζήτησης στο Κεφάλαιο Δ´ της ημερήσιας διάταξης. Θέμα της εν λόγω συζήτησης είναι «Τα άμεσα μέτρα που πρέπει να ληφθούν σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης στη Μεσόγειο».

Πριν από τη συνεδρία της Ολομέλειας, που θα αρχίσει στις 4.00 μ.μ., ο κ. Αβραμόπουλος θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Βουλής σε ιδιαίτερη συνάντηση στις 3.15 μ.μ. Τη συνάντηση θα ακολουθήσουν δηλώσεις των κ.κ. Ομήρου και Αβραμόπουλου προς τα ΜΜΕ.

Τον κ. Αβραμόπουλο θα υποδεχθεί απόψε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παρακολουθήσεως Σχεδίων Αναπτύξεως και Ελέγχου Δημοσίων Δαπανών κ. Γιώργος Γεωργίου.  

---------------------