5/5/15

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου πραγματοποίησε επίσκεψη στον Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς



Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου πραγματοποίησε επίσκεψη στον Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου επισκέφθηκε χθες τον Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς και παρακάθισε σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη σύσκεψη τέθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Κορυφαίο αίτημα αποτελεί η δραστική βελτίωση του δρόμου Πάφου-Πόλεως Χρυσοχούς. Δεδομένου ότι η κατασκευή νέου δρόμου έχει αναβληθεί λόγω της οικονομικής κρίσης, επιβάλλεται η σημαντική του βελτίωση. Διαπλάτυνση και σε μερικά σημεία δημιουργία τρίτης λωρίδας.

Δεύτερο σημαντικό αίτημα είναι η κατασκευή προβλήτας στη θαλάσσια περιοχή του λιμενίσκου στο Λατσί, ώστε να είναι δυνατή η προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων για τόνωση της τουριστικής κίνησης.

Εν όψει της προωθούμενης αυτονόμησης των κρατικών νοσηλευτηρίων, επιβάλλεται η αναβάθμιση του Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς με την επαρκή στελέχωσή του και τον αναγκαίο ιατρικό εξοπλισμό.

Ο Πρόεδρος της Βουλής   διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ότι θα θέσει ενώπιον της Κυβέρνησης όλα τα αιτήματα που τέθηκαν στη σύσκεψη με στόχο τη σύντομη ικανοποίησή τους.