6/6/14

Ειδοποίηση προς Εκπαιδευτές ΖΕΠ για το διαγωνισμό ΕΚΤ10/13




«Πρόγραμμα κατά της πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου, της σχολικής αποτυχίας και της παραβατικότητας σε ζώνες εκπαιδευτικής προτεραιότητας»


Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ενημερώνει ότι έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς τα μαθήματα για τη Διδασκαλία Προγραμμάτων Δημιουργικής Απασχόλησης και ενισχυτικής Διδασκαλίας στο «Πρόγραμμα κατά της Πρόωρης Εγκατάλειψης του Σχολείου, της Σχολικής Αποτυχίας και της Παραβατικότητας σε Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας», αρ. Διαγωνισμού: ΕΚΤ 10/13». Οι συμβάσεις που έχουν υπογραφεί με τους προσφοροδότες του Διαγωνισμού έχουν τερματιστεί στις 31 Μαΐου 2014 όπως αυτό προνοούσε η Σύμβαση που έχουν υπογράψει με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.  

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού καλεί τους ενδιαφερόμενους προσφοροδότες που έχουν μοριοδοτηθεί με το προσόν «Ανεργία» για το πιο πάνω διαγωνισμό, να προσκομίσουν: Βεβαίωση Ανέργου από το Επαρχιακό ή Τοπικό Γραφείο Εργασίας η οποία να έχει ισχύ από την 2 η Ιουνίου 2014 με 30η Ιουνίου 2014 στην περίπτωση  που επιθυμούν να διατηρήσουν τη βαθμολόγηση που αφορά στο συγκεκριμένο προσόν.

Σημειώνεται ότι θα αφαιρεθούν τα μόρια που αφορούν στο Προσόν:   «Ανεργία» στους προσφοροδότες που δεν θα προσκομίσουν το συγκεκριμένο έγγραφο, όπως αυτό προνοείται στα έγγραφα Διαγωνισμού στο σημείο 10.3:

Αξιολόγηση της Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ο κατάλογος θα είναι στατικός και δεν θα επιδέχεται αλλαγές (προσθέσεις, αφαιρέσεις ονομάτων) μέχρι και τις 31/08/2015. Σημειώνεται ότι σε περιπτώσεις ανέργων, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού πριν τις 30 Ιουνίου εκάστου χρόνου, αποδεικτικά στοιχεία από τα Επαρχιακά/Τοπικά Γραφεία Εργασίας ή/και Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων για να μην τους αφαιρεθεί το 25%.
Οι ενδιαφερόμενοι προσφοροδότες οφείλουν να προσκομίσουν το πρωτότυπο έγγραφο στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, Γωνία Κίμωνος και Θουκυδίδου, 1434 Λευκωσία,   στο γραφείο 234Β (ΚΣΟ ΖΕΠ). Για οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι προσφοροδότες να αποταθούν στα τηλέφωνα 22800780, 22402483.

--------------------

6/6/2014