21/3/14

Χαιρετισμός του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικου

Χαιρετισμός του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικου
στην αιμοδοσία του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας


Αγαπητοί φίλοι,

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που σας απευθύνω αυτόν το σύντομο χαιρετισμό, ανταποκρινόμενος στην πρόσκλησή σας, με την ευκαιρία της ετήσιας αιμοδοσίας που πραγματοποιείται ανελλιπώς τα τελευταία 21 χρόνια με αιμοδότες το προσωπικό του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας (ΣΥΛ) και η οποία εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων που προγραμματίζετε για να τιμήσετε την «Παγκόσμια Μέρα Νερού».   Να υπενθυμίσω ότι η μέρα αυτή καθιερώθηκε από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών να τιμάται στις 22 Μαρτίου κάθε χρόνου και το θέμα της φέτος είναι: «Νερό και Ενέργεια».  

Γνωρίζω ότι ο Οργανισμός σας χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τους καταναλωτές για το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που τους προσφέρετε.   Μάλιστα με όλες τις παγκόσμιες ενδεδειγμένες προδιαγραφές.

Μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιείτε, η μοναδική εκδήλωση που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο είναι η προσφορά αίματος. Μια πράξη αλτρουιστική γεμάτη ανθρωπιά η οποία σας τιμά ιδιαίτερα και γι’ αυτό σας συγχαίρω από καρδιάς.

Σας συγχαίρω, επίσης, για την απόφασή σας να αφιερώσετε τη φετινή αιμοδοσία για τις ανάγκες της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, μια ευγενής χειρονομία που καθιστά την πράξη σας θεάρεστη και άκρως συγκινητική.

Μια τέτοια πράξη αλτρουισμού, η οποία πραγματοποιείται κάτω από τις παρούσες συνθήκες ολοένα αυξανόμενων αναγκών του συνανθρώπων μας,   σας τιμά ιδιαίτερα και σας ανεβάζει στη συνείδηση της κοινωνίας και των πολιτών.   Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι αυτή η συνεχής προσφορά σας προς τον άνθρωπο προκαλεί, πράγματι, το θαυμασμό μας.

Το Υπουργείο Εσωτερικών και εγώ προσωπικά θα είμαι δίπλα σας με συνέπεια, στηρίζοντας το έργο, τους ευγενείς στόχους και τα οράματά σας για συνεχή ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών σας προς τους καταναλωτές.

Σας ευχαριστώ.