17/2/14

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Πέρα Πεδίου και των Αποδήμων της Κοινότητας





Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντιπροσωπεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Πέρα Πεδίου και του Συνδέσμου Αποδήμων της Κοινότητας.



Μετά τη συνάντηση ο Κοινοτάρχης Πέρα Πεδίου κ. Λένας Μαρκαντώνης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η Κοινότητα αισθάνεται υπερηφάνεια για το άξιο τέκνο της που είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος κατάγεται από την Κοινότητα.

Πρόσθεσε ότι κατά τη συνάντηση έθεσαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κοινότητα και ο Πρόεδρος τους ανέφερε πως «θα μελετήσει τα όσα τέθηκαν υπόψη του και με συγκεκριμένες ενέργειες θα δώσει οδηγίες όσα προβλήματα αυτή τη στιγμή επιλύονται να επιλυθούν και τα υπόλοιπα να επιλυθούν όταν το κράτος ανακάμψει οικονομικά».

Επεσήμανε ότι με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι κάτοικοι της Κοινότητας έχουν τακτική επαφή, αφού επισκέπτεται συχνά την Κοινότητα Πέρα Πεδίου και ανέφερε ότι μετά την ανάληψη της Προεδρίας της Δημοκρατίας, «ο Πρόεδρος μετέβη στην Κοινότητα και τίμησε τον μακαριστό πατέρα του και επισκέφθηκε τη μητέρα του, την οποίαν επισκέπτεται τακτικότατα».

Πρόσθεσε ότι ζήτησαν από τον Πρόεδρο να τελέσει τα εγκαίνια του Αμπελουργικού και Γεωργικού Μουσείου στην Κοινότητα Πέρα Πεδίου κάτι που ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αποδέχθηκε.
_________________