30/4/13

Ο Υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας 30/04/2013

Την πεποίθηση ότι μετά την προγραμματισμένη επέκταση το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας θα καταστεί εφάμιλλο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας στην προσφορά ιατρικών υπηρεσιών, εξέφρασε ο Υπουργός Υγείας δρ Πέτρος Πετρίδης, σε επίσκεψη του σήμερα στο Νοσοκομείο Λάρνακας.

Η επέκταση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, πρόσθεσε, βρίσκεται εντός του προϋπολογισμού και δεν υπάρχει θέμα μη υλοποίησης της. Η οικονομική κρίση, είπε, δεν πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα στο έργο της αναβάθμισης του Νοσοκομείου.

Ο δρ Πετρίδης εξέφρασε παράλληλα την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της σημερινής σύσκεψης με τον Διευθυντή και τους επικεφαλής των κλινικών του Νοσοκομείου, τονίζοντας ότι δρομολογήθηκαν λύσεις για προβλήματα.

Ο κ. Υπουργός είπε ότι στο επίκεντρο της σύσκεψης βρίσκονταν θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των κλινικών, την αύξηση των ασθενών που εξυπηρετούνται από τα δημόσια νοσηλευτήρια, όπως και θέματα μετεκπαίδευσης ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ο κ. Υπουργός επισκέφθηκε, στη συνέχεια, το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και ιδιωτικά νοσηλευτήρια στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου.