12/2/13

Προεδρικές Εκλογές 2013 « Πού ψηφίζω» 12/02/2013

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών υπενθυμίζει ότι μέσω της ιστοσελίδας «Πού ψηφίζω» μπορεί ο πολίτης, καταχωρώντας τον αριθμό ταυτότητας και την ημερομηνία γέννησής του, να ενημερωθεί για το εκλογικό κέντρο στο οποίο ψηφίζει. Η πληροφόρηση αυτή είναι διαθέσιμη από τις ιστοσελίδες wtv.elections.moi.gov.cy, www.proedrikes2013.gov.cy, www.cyprus.gov.cy, www.moi.gov.cy, και www.pio.gov.cy.

Παράλληλα, έχει δοθεί η δυνατότητα στους συνδρομητές της Cyta να πληροφορηθούν το εκλογικό τους κέντρο στέλνοντας μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου στον αριθμό 1000, καταχωρώντας τη λέξη ekloges, αφήνοντας κενό, και τον αριθμό της ταυτότητάς τους.

Πέραν των πιο πάνω πηγών πληροφόρησης, λειτουργεί καθημερινά ειδική υπηρεσία παροχής πληροφοριών στους εκλογείς, μέσω τηλεφώνου, για το εκλογικό κέντρο στο οποίο έχουν κατανεμηθεί, μέσω του παγκύπριου τηλεφωνικού αριθμού 77772212.

Η υπηρεσία παροχής πληροφοριών λειτουργεί τις εργάσιμες μέρες από η ώρα 8 π.μ. μέχρι η ώρα 6 μ.μ. και τα Σάββατα από η ώρα 8 π.μ. μέχρι η ώρα 1 μ.μ. Η υπηρεσία αυτή θα προσφερθεί και κατά την ημέρα των εκλογών καθ΄ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας.