2/11/12

Τελετή απονομής του ''Πράσινου Μπερέ'' σε νέους καταδρομείς 02/11/2012


Δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας κ. Δημήτρη Ηλιάδη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο στρατόπεδο «Στέλιου Μαυρομμάτη» στο Σταυροβούνι, στην παρουσία του Υπουργού Άμυνας κ. Δημήτρη Ηλιάδη, η τελετή απονομής του Πράσινου Μπερέ στους καταδρομείς της 2012 Β΄ ΕΣΣΟ οι οποίοι ολοκλήρωσαν την τρίμηνη εκπαίδευση τους.


Σε δηλώσεις μετά το πέρας της απονομής των πράσινων μπερέ και της εντυπωσιακής επίδειξης των νέων καταδρομέων, ο κ. Ηλιάδης εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση για την άψογη εμφάνιση των νέων καταδρομέων καθώς και για την υποδειγματική εκτέλεση δύσκολων ασκήσεων.

Ανέφερε επίσης: «Με την ευκαιρία επαναλαμβάνω τη βαθύτατη εκτίμηση του Υπουργείου Άμυνας και της Κυβέρνησης για το σοβαρό και αξιόλογο έργο που επιτελείται από την ηγεσία της Εθνικής Φρουράς. Το Σώμα της Κυπριακής Εθνοφρουράς βρίσκεται σε μια φάση δυναμικής και δραστικής ανασυγκρότησης για να μετατραπεί σε έναν σύγχρονο και ευέλικτο στρατό ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ικανό να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών και να υπερασπιστεί αποτελεσματικά την ελευθερία του λαού μας και τα δικαιώματα της πατρίδας μας».