5/10/12

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων 05/10/2012

1. Πότισμα και κλάδεμα των φυτών στους αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λάρνακας


Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι την περίοδο από τις 8 Οκτωβρίου μέχρι 2 Νοεμβρίου, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, το Τμήμα Δασών θα προβαίνει σε πότισμα και / ή κλάδεμα των φυτών της κεντρικής νησίδας των αυτοκινητοδρόμων της επαρχίας Λάρνακας ως ακολούθως:


· Στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, η εργασία θα εκτελείται από τις 6 π.μ. μέχρι τις 5 μ.μ.

· Στον αυτοκινητόδρομο από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι την Ξυλοφάγου η εργασία θα εκτελείται από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 5 μ.μ.

· Στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Αεροδρόμιο Λάρνακας με τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς προς Λευκωσία μέχρι την έξοδο προς Λύμπια η εργασία θα εκτελείται από τις 9 π.μ. μέχρι τις 5 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά (ταχεία) λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 1 χλμ, περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

2. Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στην Αραδίππου

Επίσης, από το Σάββατο 6 Οκτωβρίου και ώρα 4 μ.μ. μέχρι τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου και ώρα 7 π.μ., θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος σε τμήμα της Λεωφόρου Ελλάδος στην Αραδίππου.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα παραμείνουν κλειστές και οι δύο λωρίδες του δρόμου με κατεύθυνση Αραδίππου – Αεροδρόμιο και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διά μέσου των παρακείμενων παρόδων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.