22/2/23

Δήλωση Υπουργού Εσωτερικών κ. Νίκου Νουρή, μετά το πέρας της Συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου – ευχαριστίες και απολογισμός


 

Δήλωση Υπουργού Εσωτερικών κ. Νίκου Νουρή, μετά το πέρας της Συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου – ευχαριστίες και απολογισμός

Επιτρέψτε μου, επειδή είναι η τελευταία συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, αφού έχω την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη του να μου αναθέσει το Υπουργείο Εσωτερικών, το πιο πολυθεματικό Υπουργείο της Κυβέρνησης.

Θέλω με πολλή ικανοποίηση να ανακοινώσω, κάνοντας τον δικό μας απολογισμό στο Υπουργείο Εσωτερικών, ότι από τις 5.512 προτάσεις που εξετάστηκαν στο Υπουργικό Συμβούλιο την τριετία που υπηρέτησα στο Υπουργείο Εσωτερικών, σε ποσοστό 20%, οι 1.100, ήταν προτάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αυτό δείχνει ακριβώς το μέγεθος της δουλειάς που έχει γίνει από το Υπουργείο των Εσωτερικών. Και βεβαίως θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου στο Υπουργείο, γιατί αυτή η δουλειά είναι συλλογική.

Ευχαριστίες βεβαίως και σε όλους εσάς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που καλύψατε όλες αυτές τις δραστηριότητές μας. Να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια, αλλά και για την κριτική, η οποία πάντοτε στη δημοκρατία είναι επωφελής, την ώρα που είναι καλόπιστη, διότι βοηθά εμάς τους πολιτικούς να βελτιωνόμαστε.