1/10/19

Δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας μετά τη στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου

Δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας μετά τη στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου

Στο νέο εξοπλισμό της Εθνικής Φρουράς και στο μήνυμα αναβάθμισης και σκληρής δουλειάς που επιτελείται στην Εθνική Φρουρά, αναφέρθηκε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας κ. Σάββας Αγγελίδης.
Σε δηλώσεις του, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης της 1ης Οκτωβρίου, ο κ. Υπουργός είπε: «Θέλω κατ’ αρχήν να πω χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία. Θέλω να συγχαρώ όσους συμμετείχαν στην σημερινή στρατιωτική παρέλαση και ουσιαστικά, μέσω του Αρχηγού, να μεταφέρω τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια για μια άψογη παρέλαση.
Θέλω να ευχαριστήσω για την παρουσία του φίλου Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος, Νίκου Παναγιωτόπουλου, και για τη συνεχή στήριξη. Επίσης, να ευχαριστήσω για τη σημερινή παρουσία του φίλου Υπουργού Άμυνας της Σερβίας, να τον ευχαριστήσω όχι μόνο για τα καλά του λόγια αλλά και για την έμπρακτη συνεργασίας, μέρος της οποίας έχουμε δει σήμερα με την παρέλαση από μπροστά μας του νέου αποκτήματος του πυροβολικού της Εθνικής Φρουράς.
Μια Εθνική Φρουρά, η οποία όπως έχουμε δει και σήμερα, με τον νέο εξοπλισμό της, στέλνει ένα μήνυμα αναβάθμισης, μέσα από σκληρή δουλειά με μοναδικό σκοπό την αναβάθμιση της ικανότητας της Εθνικής Φρουράς αλλά και της εξύψωσης του φρονήματος. Οι παρελάσεις γίνονται για να τιμούμε, όπως σήμερα τιμούμε την 59η επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά κυρίως για να ευχαριστήσουμε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία μας και την ανεξαρτησία μας. Χρόνια πολλά σε όλους».