22/10/18

Συνεχίζει τις επαφές με τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου ο Υπουργός Γεωργίας

Συνεχίζει τις επαφές με τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου ο Υπουργός Γεωργίας
Ενημερωτική συνάντηση με Πρόεδρο Ε.ΛΑ.Μ

Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής, είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ε.ΛΑ.Μ κ. Χρίστο Χρίστου, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για επαφή και ανταλλαγή απόψεων με όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου σε θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου του.
«Παρουσιάσαμε στον κ. Χρίστου τις σημαντικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, καθώς και ένα περίγραμμα της πολιτικής που εφαρμόζει και θα εφαρμόσει το Υπουργείο μας μέσα στην επόμενη περίοδο», ανέφερε σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Κώστας Καδής.
«Ακούσαμε επίσης προβληματισμούς και εισηγήσεις για θέματα που απασχολούν το Ε.ΛΑ.Μ και εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Υπουργείου μας. Η επικοινωνία με όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, θέλουμε να είναι συνεχής, ώστε, όπου είναι δυνατό, να επιτυγχάνονται ευρύτερες συναινέσεις. Θα συνεχίσουμε να έχουμε επαφές και επικοινωνία με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, για το καλό του τόπου μας», διαβεβαίωσε ο κ. Καδής.
Ο κ. Χρίστου, από την πλευρά του, ανέφερε ότι ενημερώθηκε από τον Υπουργό Γεωργίας για τις πολιτικές που ακολουθεί η κυβερνητική πλευρά, όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Υπουργείο του. «Καταθέσαμε τις δικές μας εισηγήσεις. Έχουμε ολοκληρωμένη άποψη και ολοκληρωμένη πολιτική όσον αφορά τον αγροτικό τομέα», σημείωσε.
«Εκεί που μπορούμε να δράσουμε από κοινού και να στηρίξουμε πράγματα που εμείς θεωρούμε ότι είναι σωστά, θα το πράξουμε. Από την άλλη, υπάρχουν αρκετά προβλήματα στον συγκεκριμένο τομέα, τα οποία πρέπει να λυθούν τα ερχόμενα χρόνια, γιατί ο πρωτογενής τομέας της Κύπρου είναι ένα σημαντικό κομμάτι της οικονομίας», κατέληξε ο κ. Χρίστος Χρίστου.