5/5/16

Σημαντικές επαφές του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού στο πλαίσιο της έκθεσης Arabian Travel Market

Σημαντικές επαφές του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού
 στο πλαίσιο της έκθεσης Arabian Travel Market


Σημαντικές συναντήσεις πραγματοποίησε στο Ντουμπάι, στο πλαίσιο της έκθεσης Arabian Travel Market , η οποίαπραγματοποιήθηκε μεταξύ 25-27 Απριλίου2016, αντιπροσωπεία του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) που αποτελείτο από το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΤ κ. Ηρόδοτο Ηροδότου και την Συντονίστρια του Τμήματος Προβολής κα Αυγή Παπαγεωργίου.
Το ενδιαφέρον πουεπιδείχθηκε για την Κύπρο ήταν ιδιαίτερα αυξημένο τόσο από πλευράς οργανωτών ταξιδίων των Εμιράτων, όσο και από άλλους οργανωτές της ευρύτερης περιοχής.
Σημαντικό κρίνεται επίσηςτο γεγονός ότι η κυπριακή αντιπροσωπεία πραγματοποίησε επαφές και με εκπροσώπους διαφόρων Ινδικών εταιρειών, οι οποίοι επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την Κύπρο.  
Συναντήσεις έγινανεπίσης με τους οργανωτές ταξιδίων των αεροπορικών εταιρειών  Etihad και Emirates, οι οποίες ταξιδεύουν με μεγάλη συχνότητα από και προς Κύπρο με σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη προώθηση της Κύπρου ως προορισμό.  
Ο ΚΟΤ έλαβε μέρος στηνέκθεση με δικό του περίπτερο, στο οποίο συμμετείχαν 20 περίπου τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς από την Κύπρο.
Όλες οι επαφές στέφθηκανμε επιτυχία και η αντιπροσωπεία του ΚΟΤ επέστρεψε στο νησί απόλυτα ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα των επαφών της.