24/2/15

Δραστηριότητες του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή

Δραστηριότητες του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού
 κ. Κώστα Καδή
                     
Τρίτη, 24/2/2015

 
10 π.μ.          Θα απευθύνει χαιρετισμό στη συνέντευξη Τύπου με θέμα τις εκδηλώσεις για τον Μήνα Γαλλοφωνίας στην Κύπρο, στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.
 
Τετάρτη, 25/2/2015
 
6 μ.μ.            Θα παραστεί στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης, στο ξενοδοχείο Σεμέλη, στη Λευκωσία.
 
7 μ.μ.            Θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση για τα 50χρονα του Γ’ Δημοτικού Σχολείου Καϊμακλίου, στον χώρο του Σχολείου.
 
8.30 μ.μ.        Θα απευθύνει χαιρετισμό και θα κηρύξει την έναρξη των Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.
 
Πέμπτη, 26/2/2015
 
9.30 π.μ.       Θα απευθύνει χαιρετισμό, εκ μέρους του Προέδρου της Κυπριακής   Δημοκρατίας, στο Συνέδριο με θέμα «Πολιτικές αποφάσεις, στρατηγικό πλαίσιο και δράσεις προώθησης του Αειφόρου Σχολείουː Το παράδειγμα της Τηγανοκίνησης», στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια.

 
7 μ.μ.            Θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση της Σχολικής Εφορείας Λευκωσίας και του Παγκυπρίου Γυμνασίου προς τιμή του αποχωρούντα και αφυπηρετούντα Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Βασίλη Παπαϊωάννου, στο Παγκύπριο Γυμνάσιο.
 
Παρασκευή, 27/2/2015

10 π.μ.            Θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση-τελετή παραλαβής του ντοκιμαντέρ για την Κύπρο με τίτλο «Η μεγάλη θεά», στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

4 μ.μ.            Θα απευθύνει χαιρετισμό στο 4 ο Παγκύπριο Συνέδριο μαθητών-εκπαιδευτικών για τις Θετικές Επιστήμες, στο ξενοδοχείο Annabelle στην Πάφο.

________________

24 Φεβρουαρίου 2015