11/6/14

Δημόσια διαβούλευση του Υπουργείου Υγείας με θέμα την εφαρμογή του ΓεΣΥ και μεταρρυθμίσεων στον τομέα της υγείας

Δημόσια διαβούλευση του Υπουργείου Υγείας με θέμα
την εφαρμογή του ΓεΣΥ και μεταρρυθμίσεων στον τομέα της υγείας


Εν όψει της εφαρμογής του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ) και των σχετικών μεταρρυθμίσεων στον τομέα της Υγείας, το Υπουργείο Υγείας εγκαινιάζει σειρά δράσεων με στόχο την ενίσχυση του δημόσιου διαλόγου με όλους τους εμπλεκομένους φορείς. Σημείο αναφοράς αποτελεί η διοργάνωση δημόσιας διαβούλευσης με θέμα: «Εφαρμογή ΓεΣΥ και μεταρρυθμίσεων στον τομέα της υγείας», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 17 Ιουνίου, στις 11 π.μ., στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία.

Σε αυτή την ανασυγκρότηση, το Υπουργείο Υγείας αναγνωρίζει τη σημαντικότητα της συνεργασίας με όλους τους φορείς της κοινωνίας ανεξαίρετα. Μέσω του δημοσίου διαλόγου επιδιώκεται η εξασφάλιση της κάθε δημιουργικής σκέψης και συνεισφοράς ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο, που είναι η εφαρμογή ενός ποιοτικού, αναβαθμισμένου και καθολικού σχεδίου υγείας για τους πολίτες του τόπου μας και η δημιουργία ενός βιώσιμου συστήματος υγείας στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις απόψεις τους, υπό τη μορφή τοποθετήσεων διάρκειας 3-5 λεπτών. Απόψεις μπορούν να κατατεθούν και γραπτώς, μέσω της αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση tsofocleous@moh.gov.cy

Για συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν απευθύνονται μέχρι την Παρασκευή, 13 Ιουνίου στο τηλέφωνο 22605317/ 22605323 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση tsofocleous@moh.gov.cy, παρέχοντας τα σχετικά στοιχεία επικοινωνίας όπως ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο ή ηλεκτρονική διεύθυνση.

Προς ενημέρωση, επισυνάπτεται ενημερωτικό κείμενο το οποίο σκιαγραφεί περιληπτικά τις μεταρρυθμίσεις που δρομολογούνται από το Υπουργείο Υγείας σε σχέση με το θέμα.
______________