11/6/14

Παρατηρητήριο Τιμών Συνοικιακών Κρεοπωλείων - 28/5/2014

Παρατηρητήριο Τιμών Συνοικιακών Κρεοπωλείων - 28/5/2014



Στο πλαίσιο της παρακολούθησης της λειτουργίας της αγοράς του λιανικού εμπορίου και της πληροφόρησης των καταναλωτών, η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού έχει ολοκληρώσει νέα έρευνα για συλλογή στοιχείων αναφορικά με τα επίπεδα τιμών λιανικής πώλησης νωπών κρεάτων σε συνοικιακά κρεοπωλεία στις 28 Μαΐου 2014.

Η έρευνα αφορά 67 συνοικιακά κρεοπωλεία που δραστηριοποιούνται σε τοπική κλίμακα στις επαρχίες της Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου και ελεύθερης Αμμοχώστου και καλύπτει συνολικά 10 βασικά είδη νωπών κρεάτων.


Οι αναλυτικοί κατάλογοι των τιμών ανά επαρχία δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας σε ξεχωριστούς πίνακες ως Παράρτημα Ι.

Τονίζεται ότι οι τιμές που παρουσιάζονται σε κάθε δημοσίευση του Παρατηρητηρίου τιμών αφορούν τις τιμές στις συγκεκριμένες ημερομηνίες που έχουν διεξαχθεί οι έλεγχοι για τη λήψη τιμών.

Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν λεπτομερώς για το Παρατηρητήριο Τιμών Συνοικιακών Κρεοπωλείων ημερομηνίας 28 Μαΐου 2014 στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mcit.gov.cy (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ) ή στη δωρεάν Τηλεφωνική Γραμμή Καταναλωτή 1429.

________________

11 Ιουνίου, 2014