22/11/13

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων συζητά με τους νέους




Απευθείας διάλογο με τους νέους για την επαγγελματική τους πορεία και εξέλιξη θα κάνει η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου σε εκδήλωση με τίτλο «Εργασία: Εσείς Ρωτάτε, Εμείς Απαντάμε» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 2:30 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» στη Λευκωσία στο πλαίσιο της έκθεσης «Ευρωπαϊκές Ημέρες Εργασίας- Νεολαία σε Κίνηση 2013».




Στον διάλογο θα συμμετέχουν, επίσης, οι κα Αντιγόνη Παπαδοπούλου, Ευρωβουλευτής, κ. Γιώργος Μαρκοπουλιώτης, Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, κ. Κώστας Χριστοφίδης, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου και κ. Θεόδωρος Παναγιώτου, Διευθυντής του Cyprus International Institute of Management. Στόχος της διαδραστικής αυτής εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν οι ευκαιρίες που έχουν οι νέοι Κύπριοι για εργασία, κινητικότητα και επαγγελματική κατάρτιση στην Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου και τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, εντάσσεται στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων για το Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013 που διοργανώνουν το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.


------------------------