27/2/13

Ανακοίνωση για τη σύνθεση της νέας Κυβέρνησης 27/02/2013

Ο νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης ανακοίνωσε τη σύνθεση της νέας Κυβέρνησης στην οποία κατέληξε ο εκλελεγμένος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης:

Υπουργός Εξωτερικών: Ιωάννης Κασουλίδης Υπουργός Οικονομικών: Μιχάλης Σαρρής Υπουργός Εσωτερικών: Σωκράτης Χάσικος Υπουργός Άμυνας: Φώτης Φωτίου Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού: Κυριάκος Κενεβέζος Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων: Τάσος Μητσόπουλος Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού: Γεώργιος Λακκοτρύπης Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος: Νίκος Κουγιάλης Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων: Χάρης Γεωργιάδης Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως: Ιωνάς Νικολάου Υπουργός Υγείας: Πέτρος Πετρίδης Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Χρήστος Στυλιανίδης Υφυπουργός παρά τω Προέδρω: Κωνσταντίνος Πετρίδης Επίτροπος Προεδρίας για θέματα αποδήμων και θρησκευτικών ομάδων: Καίτη Κληρίδου Επίτροπος Περιβάλλοντος: Ιωάννα Παναγιώτου Επίτροπος Μεταρρύθμισης της Δημόσιας Υπηρεσίας: Εμανουέλλα Μουσιούττα -Λαμπριανίδου Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας: Παναγιώτης Αντωνίου
Ο κ. Στυλιανίδης ανέφερε ότι η νενομισμένη διαβεβαίωση των νέων Υπουργών θα δοθεί την Παρασκευή 1η Μαρτίου στις 11:00 π.μ.
Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η δεξίωση για το διπλωματικό και προξενικό Σώμα και τους άλλους αξιωματούχους του κράτους.
Η καθιερωμένη δεξίωση για το κοινό, τα έξοδα της οποίας, όπως ανέφερε ο κ. Στυλιανίδης, θα επωμιστεί προσωπικά ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες σε ημερομηνία που θα καθοριστεί.