1/6/12

Η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Γεωργίας παρουσίασε στους εκπροσώπους των ΜΚΟ το πρόγραμμα της Κυπριακής Προεδρίας στα θέματα γεωργίας



Η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, κα Αίγλη Παντελάκη παρουσίασε χθες στο Υπουργείο Γεωργίας στους εκπροσώπους των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων το πρόγραμμα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ για τα θέματα γεωργίας.
Η επίτευξη σημαντικής προόδου στις συζητήσεις για τη μεταρρύθμιση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής αποτελεί μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητες του Υπουργείου Γεωργίας
, δήλωσε η κα Παντελάκη, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι οι τρεις βασικοί στόχοι της νέας μεταρρύθμισης είναι η βιώσιμη παραγωγή τροφίμων, η αειφόρος διαχείριση των φυσικών πόρων και η ισορροπημένη ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών.

Η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος υπογράμμισε ότι η άσκηση μιας επιτυχημένης Προεδρίας αποτελεί κοινή προσπάθεια. Η συνεισφορά των πολιτών σε αυτή την προσπάθεια είναι εξίσου σημαντική, έτσι ώστε να δείξουμε στην πράξη την έννοια της κυπριακής φιλοξενίας, αλλά και να αναδείξουμε τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου μας.