29/12/15

Τρόφιμα στη Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής παρέδωσε ο Υπουργός Άμυνας

Τρόφιμα στη Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής
παρέδωσε ο Υπουργός Άμυνας


Ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Αντρέα Παπαπαύλου, παρέδωσε μισό τόνο τρόφιμα στον Πανιερότατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα, για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της Μητρόπολης .

Ανάλογες ποσότητες τροφίμων έχουν διανεμηθεί στις υπόλοιπες Μητροπόλεις σε όλη την Κύπρο και αποτελούν προϊόν παγκύπριας εκστρατείας ανάμεσα στο στρατιωτικό και το πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου Άμυνας και της Εθνικής Φρουράς. Συνολικά έχουν συγκεντρωθεί φέτος οκτώμισι τόνοι τροφίμων.

Όπως είπε ο κ. Φωκαΐδης, πρόκειται για ένα μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων και του Υπουργείου Άμυνας προς το κοινωνικό σύνολο. Είναι μια έκφραση του κοινωνικού προσώπου της Εθνικής Φρουράς που βρίσκεται πάντα δίπλα στην κοινωνία και ειδικά αυτές τις άγιες μέρες σε όσους το έχουν ανάγκη.

Ο κ. Φωκαΐδης εξέφρασε συγχαρητήρια και ευγνωμοσύνη σε όλο το προσωπικό που συνέβαλε στην επιτυχή διεξαγωγή της εκστρατείας.